Lord Ping

Kredit korts insättningar

Kredit korts insättningar Kredit korts insättningar

Får att kunna göra insättningar med kreditkort behöver ni tänka på ett par saker.

Är kreditkortet internationellt?

Kreditkortet är internationellt om det har 16 siffror i kortnumret. Ett nationellt kort har bara 14 siffror. Om detta är fallet behöver du ansöka hos din bank för att få ett internationellt kreditkort.

Är kreditkortet utställt på dig?

Om du är namngiven på kreditkortet så är det inga problem att göra insättningar. Om kortet är utställt på en vän eller annan part så behövs ett avtal/medgivande från kontokorts ägaren. Utöver detta medgivande behövs även andra dokument från er båda.

Är uppgifterna korrekt angivna i ditt konto?

Om någon detalj är inkorrekt och/eller ditt namn inte stämmer mot kreditkortet kommer detta skapa problem. Kom ihåg att delge korrekt information och detaljer så att insättningar och uttag kan ske utan problem.

Har du tillräckligt med pengar på kortet?

När du genomför en insättning kom ihåg att alla transaktioner sker i US dollar. Kom även ihåg att ha tillräckligt med medel på kortet för insättningen och växelkursen.

Tillåter din bank överföringar online?

I vissa fall kan du behöva en fullmakt från din bank eller ditt kreditkorts företag så att dom tillåter online inköp. De kan alltid vara bra att dubbelkolla detta med Banken.

I vissa fall kan din insättning bli nekad. Om detta händer kan ni kontrollera några saker:

Har du angivit korrekt gilitighetstid?

Detta är angivet på framsidan av kortet.

Har ni angivit det rätta CVV2 numret?

Detta är angivet på baksidan av kortet och är 3 siffror långt.

Har ni angivit hela kortnumret?

Kom ihåg att alla 16 siffrorna behöver vara angivna.

Den vanligaste orsaken till att en insättning blir nekad är att informationen blir fel angiven. Så var noggrann med att kontrollera kortnummer, namnet, giltighetstid innan ni sänder. Om du har kontrollerat all information men ändå får ett nekande av insättningen rekommenderar vi en alternativ insättningsmetod.

V: 1.24.0 All rights reserved. August 2021
top